Dentity


Ontdekken waar u
onderscheidend in bent

Dentity levert u een maatwerk communicatieadviestraject van intake tot definitieve positionering van uw tandartspraktijk en helpt u bij strategische keuzes in middelen en media. Van uw logo en huisstijl tot en met uw website en flyer.

Waar wacht u nog op?

Hoe werkt het?

Dentity heeft een persoonlijke aanpak, want het gaat om de positionering van uw praktijk. Via vier eenvoudige stappen ontdekken we samen hoe uw praktijk zich kan onderscheiden.

Stap 1: Intake

U belt of mailt ons voor een afspraak en wij komen bij u langs. In gesprek met u bepalen we de wensen en eisen waaraan u vernieuwde marketingcommunicatiestrategie moet voldoen en inventariseren uw huidige communicatiemiddelen.

Stap 2: Strategie

Wij bepalen een marketingcommunicatiestrategie waarmee uw zich kunt onderscheiden in de markt. In de strategie nemen wij mee wat uw sterkte communicatiepunten zijn en waar u zich nog kunt verbeteren. Bovendien kiezen we een concrete propositie, oftewel communicatieboodschap.

Stap 3: Concept

Wij presenteren bij u in de praktijk uw vernieuwde marketingcommunicatiestrategie. Dit plan is in de conceptfase, dus kunnen we in overleg nog aanpassen. Bovendien stellen wij verschillende middelen en media voor en presenteren wij visueel ontwerpen die de nieuwe marketingcommunicatiestrategie ondersteunen.

Stap 4: Uitrollen

Bent u overtuigd van uw nieuwe strategie, dan werken we het plan uit tot concrete acties. We ontwikkelen uw communicatiemiddelen gaan ervoor zorgen dat u zich onderscheid van de concurrentie.

© Dentity | Powered by VRHL